Plockepinn i Åtvidaberg

Ja, jäsikens vilket plockepinn det har varit! Felix och jag tog en pinne i vardera agilitylopp vid helgens tävlingar i Åtvidaberg. Så nu är vi uppflyttade i Agility 2:an och Felix är en ren klass 2 hund. Jisses, va stolt jag är och va skoj det känns!!!!

Åhza och Mary har också tagit pinne i Agility och dessutom gick dom å vann idag!!! Det är så himla roligt när de får allt att stämma, då är dom oslagbara. De låg och tuffade på första platsen igenom 40 starter. Så jäla najs!
Och Anna och Flaxa som bara går från klarhet till klarhet!!! Vad kan jag säga… why not! Det är inget dåligt umgänge man har.


Varmt och najs i lördags, så pass att tivolihatten åkte av…


Mycket fina tävlingar, proffsigt ordnade av Åtvidabergs HK och Linköpings HU!! Heja!

Vi har kört hopp 2:an också båda dagarna, det blev disk i båda loppen för att Felix plötsligt tar fel hinder. I lördags kanske jag var lite otydlig inför den platta tunneln, men idag sket han fullständigt i min handling, han valde tunneln istället för långhoppet, helt frankt på egen hand. Men jag har mest koncentrerat mig på att springa i hopploppen. I lördags var det kärring spring, pinsamt faktiskt. Riktig fegkörning. Men imorse eldade jag på. Det var det enda jag tänkte innan start. SPRING, SPRING, SPRING…. ”…släpp hästarna fria…” … apostlahästarna alltså. Och tammetusan om inte knäna rörde sig lite mer uppåt. Kolla in loppen här

Jag håller på och planerar för en kurs i Sisu-springning som vi ska köra nere på klubben, det lär nog bli i augusti. Då ska vi koncentrera oss på att som förare få upp fart. Att kunna springa snabbt och handla och prata samtidigt, och också se att kanske inte armarna behöver vara med å vifta jämt OCH mental träning. Den kursen verkar bli fulltecknad!

Vi bodde fint utanför Åtvidaberg i Björkfors. Ett riktigt toppen vandrarhem!

Och där fanns denna gamla BP mack helt intakt! Märkligt va! men skoj
Nä, nu är det skön söndag! …skojaru… typ underbar
Laddar inför två sista arbetsdagarna innan semestern genom att glo i tävlingsboken lite då och då…

Oh yeah!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>