Tävling på Arosvallen

Det är inte ofta man har nöjet att tävla på en idrottsarena som Arosvallen. Speciellt när friidrott eller fotboll är så långt bort man kan komma från det man själv håller på med.
Men Västerås BK hade fått till att hyra hela vallen för en 2-dagars agilitytävling. Bra jobbat säger jag.

Åhza och jag pep iväg imorse vid halv nio snåret. Regnet hängde i luften, men stannade vid det. Det kom några stänk när jag körde sista loppet nu på eftermiddagen. Men annars har det varit uppehåll hela dagen. Najs!! Lite väl blåsigt kanske, susar fortfarande i min öron.

Två mycket bra lopp har Felix och jag fått till idag. Båda under referenstiden. Yihaaa!!

I hopp loppet fick vi en neslig vägran, därför att jag vänder ifrån Felix och då gör han likadant. Jag borde ha vänt åt andra hållet, som ett framförbyte. Nåväl bra fart hade han igenom hela loppet. Slalomingången var så fartfylld att han nästan sladdade ur. Det ni!!

 

Agilityloppet känns som att där står mer på spel. Bara för de där nedrans kontaktfälten som jag inte har nåt beteende för. Det blir alltid nervöst. Min strategi är ju bara att skrika STANNA!!! Och så fick det bli.

Gick ju rätt bra ändå, men det är ju riktiga tidstjuvar. För att inte tala om gungan, tick-tack-tick-tack. Men vi gick runt felfritt under referenstiden. Gjorde ett sjuhelvetes slalom. Så jag är så nöjd!! Och var typ några sekunder från att ta pinne. Landade på 8:e plats och pinnarna gick ner till 6:e plats, det var bara 38 som kom till start.

 

 

Tack Åhza och Mary för en bra dag!!! Även om Felix tycker att Mary kunde vara lite charmigare….

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>