Hur skönt är det inte att vara ledig!

Nja, inte helt nöjd med nattsömnen. Jonna somnar i buren efter lite stök men igår morse vaknade hon kl 5. Lite väl tidigt va! Ut å pinka, sen sov vi vidare i sängen. Igår kväll somnade hon i buren men vaknade redan kl 2. Då fick hon pinka på tidning och sen sova sängen. Jag har inget emot att hon sover i sängen, jag är mest rädd att hon ska ramla ur. Kan lösas med kompostgaller. Jag får fundera på saken. Sen tar jag nu bort vattnet på kvällen eftersom det bara är ett evigt badande!! Och då kanske hon heller inte vaknar och behöver pinka.

Vi har det underbart!! Jag är så nöjd över att vara ledig. Igår var vi en sväng till klubben. Det var ingen där så Felix och Jonna fick gå fritt på appellplan. Och Jonna hänger på Felix bäst hon kan.


Foto: Anna Müller Hon härmar honom i det mesta!

Jag skulle göra en inkallning med Felix, kommenderade honom fot varpå även Jonna satte sig. Sen satt hon kvar bredvid Felix tills jag kallade in!! Så det blev en…. parallell inkallning, nytt tävlingsmoment ”Inkallning med lillsyrra”.

Idag har jag ätit lunch hos mamma. Pappa var i skogen och jagade. Jonna trivdes utmärkt hos morsan, hon glider runt och kollar, är allmänt social. Och när hon blir trött lägger hon sig bara ned och sover, gärna runt min fötter. Bra avslappning!

Har hunnit med ett bodypump-pass idag också! Med nya tränarkompisen Ogge (d v s Annas kille, red anm). Anna fick va hundvakt! Hur najs som helst. Jag åt ju en bakelse hemma hos mamma så det satt fint med lite fysisk träning på det.

Och så blev det några fina bilder som Anna har tagit!


Foto: Anna Müller Mysigt hos Anna!!! Där kan man va flera gånger!!

Och ledigheten fortsätter ett par månader till. Yeah!!!!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>