Årets första tävling!!

Yihaaaaa! Fy fabian va kul det är med agility. Jag är så lost på den här sporten (eller är det bara en hobby? skitsamma). Idag var det tävlingspremiär för året. Och också första tävlingen sedan Felix kastrerades. Och banne mig om jag inte tyckte han var mer på och mycket mer motiverad. Han fungerar också bättre bland andra hundar, inte lika nosig och morrig somhan brukar. Det har nog med kulorna att göra!

Vi har varit i Linköping, närmare bestämt på Valla Gård och tävlat hos Linköpings HU. Det är alltid bra tävlingar när dom arrangerar. Flyter på bra med roliga banor. Tyckte ändå att agilitybanan var lite trixig, men hoppbanan var det  mycket flyt i. Det blev tyvärr diskningar i båda loppen. Agilityloppet var inte så bra, lite nervöst från min sida. Felix hoppade kontaktfältet, och sen kom vi för snabbt in i slalomen så han missade andra pinnen.

Men hopploppet var fantastiskt!!! Bra fart, slalomet bara kaa-boom, satt som en smäck!!! Vi fick en disk pga fel tunnelingång på det tredje sista hindret, men det var en riktig fälla, och jag hade behövt vara mer tydlig. Men jag är så nöjd ändå!! Det känn som en bra start på tävlingsåret!!!


Schysst ridhus!!


Jonna var ju såklart med. Hon fick dela buren med Felix, gick hur bra som helst. Nästa gång jag kikade in såg det ut såhär.


Hade dom dunat in båda två.

Igår var vi hos Yvonne och umgicks med kullsyskon, mostrar och mormor. Vi åt supergod grönsakssoppa med goda tillbehör. Sen var det fika med god chokladkaka fylld med cream cheese. Mumsfillibabba!!!


Här är Yvonne och Åsa, time för foto session, så fram med kamerorna.


Här är mostrar och syrror samlade. Fr v Maria med Jazza, Yvonne och LIlla Vieux, Charlotte och Jonna, och Josefin med Uniqe. (hoppas jag fått alla namn rätt nu)

Jazza och Uniqe är syskon till Lifa (inte samma kull dock) och således mostrar till Jonna och Lilla Vieux. Och vi skrattar så gott åt att Yvonne döpt Vieux just till Lilla Vieux, när hon är så STOR!!

Här försöker vi få till en bild med just syrrorna, så man ser vilken skillnad det är. Syns det?


Ja, ni kan spana in frambenen, så hajjar ni!!

Det var full rulle igår kväll mellan kl sju och tio. Imorse sov Jonna ända till halv 9!!!

Få ser hur tävlingsmiljön har tagit på henne idag. Jag är rätt mör iallafall, men supernöjd!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>