Ny dunge!

Idag åkte vi till en ny dunge att hänga lite i. Det är ju inte tal om promenader med en sån liten dogge som Jonna. Men det är ju skönt att vara ute när det är ett sånt strålande väder.

Vi tog bilen ner till Edssjön.

Jonna är liksom inte still en sekund, så det är inte lätt att fånga henne på bild.

Spaning över Edssjön från liten sten.

Spaning från STOR sten, dit inte alla kommer upp

Hon är bra Jonna för hon söker min kontakt nästan hela tiden. Det är jag inte van vid. När Felix var liten sket han fullständigt i mig. Däremot börjar Jonna bli mer vidsträckt, hon rör sig allt längre ifrån mig. Men kommer oftast när jag ropar. Just nu är fåglar den stora grejen, det är nog en slags skräckblandad förtjusning, speciellt dom som flyger i luften. Och så skäller hon ut ALLA soptunnor.

Ikväll ska Jonna och jag hälsa på syrran hos Yvonne. Och där kommer även mormor vara. Det ska bli jätteskoj både för Jonna och mig. Få se om Yvonne tycker att Jonna har blivit större. Man ser ju inte sånt där själv. Jonna väger nu 5,2 kg och är 32 cm hög. Så hon växer ju!

Imorgon ska vi åka på tävling i Linköping. Felix och jag ska försöka få med en pinne eller två hem…

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>