Over and out i Åkersberga

Igår blev en riktig utflyktsdag. När jag var på Bodypump på förmiddagen, fick Felix åka med pappa till skogen. Gissa vem som var supernöjd när han kom hem nästan 4 timmar senare.

Vid tre-snåret gav vi oss av till Yvonne för fika och kullsyskon-träff. Med var också Tove med kullbrorsan Humle (fd Svarteman). Jättefin och något större än Lilla Vieux. Ja, Jonna är ju minst hela tiden. Tyvärr blev det inte ett enda foto från det! Det blev sånt liv och Yvonne hade bakat så goda muffins, och sen fick vi en jättegod paj. Så det var fullt upp.
Vi halv sju gav vi oss iväg till Sjöbergs ridhus, där ÖBK har sin ridhusträning. Fint stort, nybyggt ridhus. Yvonne hade gjort övningar med svåra slalomingångar. Och vi avslutade med att köra hel bana. Det var jätteskoj att hänga med ÖBK:arna, mycket trevligt gäng! Felix var pigg och glad och klarade all störning med nya hundar alldeles galant. Och jag tycker både övningar och bana gick bra, trots att dom var lite kluriga.

Lill-pinglan var ju med förståss, men hon fick mest hänga i buren.


Syrran Vieux hade också bur men hon föredrog att ligga utanför…


Banvandring i Sjöbergs ridhus.


Jonna hälsar på Malin


En slutkörd Jonna.

Väl hemma vid 22-tiden stöp vi i säng allihopa. Och vi har alla sovit HELA natten. Fy fabian va bra!!!!!

Tack Yvonne för en mycket trevlig söndag!!!!

This entry was posted in Agility, Valpsnack. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>