Ridhusträning söndag

Just hemkommen från ridhusträningen! Känner mig nöjd. Felix går stabilt, tar slalom som en hel gud. Kontaktfälten är ett gissel varje gång, och jag har ingen plan. Kör på bara liksom ;) Nästa tävling är Örebro den 6 mars. Det ser jag fram emot!! Känner mig laddad!!! Äntligen få gå upp kl 5 på morgonen, sitta två timmar i bil och sen köra två st 40-50 sekunders lopp med minst 2-3 timmars väntan emellan. Yeaj Agility is the shit!!!

Tränar alltid lite med Jonna i ridhuset också. Mest grundträning än så länge. Idag körde vi åttor med ett hinder, lite torrhandling och stadgeövningar. Förra söndagen var hon mest intresserad av hästskiten, men idag hade jag fått microvärmd korv av Anna. Och det funkade mycket bättre än den gamla skinkan jag hade med sist. Det var fokus på mig (eller korven ska man väl säga…) mest hela tiden. Så jag måste komma ihåg att ha lite bättre belöningar med mig!! Jonna är fantastisk att jobba med. Hon bjuder på sig själv, är både underfundig och och har ett jädrans humör. Det gäller att hänga med i svängarna.

Lustigt, jag skrev ju om Cina för nåt inlägg sedan. Någon dag senare kom ett sms om att hon är i Stockholm veckan som kommer. Så vi ska ses imorgon!! Det ska bli mysigt, åka till stan och äta på nåt bra ställe. Yummie!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ridhusträning söndag

  1. Anna says:

    Själv mjukstartar jag med kvällstävling … :P

  2. Gunilla Maxén says:

    Roligt att ha en tävling att stiga upp tidigt till.

  3. Ja det ska bli jättekul för pappsen! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>