Kväll på Tiger

Ikväll har vi hängt på Tiger, ett schysst wok ställe här i byn. Så skönt att helt opretto bara ta bussen ner till centrala Väsby och få sig en schysst måltid med lite öl. Det kallas visst fredagsmys!!!!

20373_299883727542_709972542_3553568_5600127_n

Idag fyller pappa 80 år!! Grattis darling dad! Det är inte läge för nåt kalasande direkt. Han vilar upp sig i Norrland efter en knäoperation. Men jag skickade ett blommogram, tyvärr kom det inte ända vägen fram. Pappa fick hämta det i affären. Just en snyggt blombud. Nä, sa Euroflorist, det är lite för mycket ute i obygden, vi har ingen som kör hela vägen fram till dörren!!! …???? – Vi kan skicka det med bussen  om du vill?  eh….näe…. tack men nej tack, då är det nog bättre att han hämtar blommorna själv. Och att jag får tillbaka pengarna för frakten, OCH det fick jag.!!!!

Pappa blir nog kvar där i Norrland. Nu är huset i Väsby ute till försäljning, finns att se på hemnet. Så i Väsby blir han iallafall inte kvar. Nåväl bara han är lycklig!

Jag tycker iallafall att det varit en mycket lyckad fredag!! Imorrn är det årsmöte nere på klubben!!! Yeaj!!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Kväll på Tiger

  1. Anna says:

    Nu ääääär det freeeedagsmyyys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>