Rabies och sommaren

Idag har vi varit hos Dr Bosse och fått den andra rabies sprutan för Jonna. Den 14 juni skall vi sen ta provet för att se om vaccinet har tagit. Håll tummarna! Jag vill jättegärna kunna åka till Åland i sommar och hänga med Cina och hennes familj. I somras blev det ju inget Åland för mig. Och Cina och jag sågs bara på mammas begravning, vilket i och för sig var himla tur. Det var ovärderligt för mig att Cina va med. Cina bor i Schweiz sen hur länge sen som helst. Men hon är ändå min allra käraste vän, vi har hängt ihop sen tonåren!

IMG_3137

här är vi på Åland 2008. Cina, hennes dotter Emily och Ingemar

Apropå rabies så är ju Felix vaccinerad sedan tidigare. Herregud vi har ju t o m tävlat på Åland! Gick rätt bra vill jag minnas, i den stenhårda tuffa ålands-/finska konkurrensen. Inga placeringar men nollade lopp tror jag visst det var.

Men himla tur hade jag med Felix revaccinering. Den behövde göras innan mars månads utgång i år. Och det hade jag faktsikt inte riktig koll på. Hade den gått ut hade jag fått göra om hela proceduren, dvs 2 vaccineringar och sedan blodprov. Men nu behövdes bara en ynka liten spruta och inget mer!!!

Jag längtar verkligen till sommaren!!! Det har varit en tuff höst och vinter för mig. Att förlora mamma har verkligen varit en riktigt jävla pärs!!! Att det skulle bli jobbigt när föräldrarna dör ifrån en har jag förstått, men så här trodde jag aldrig det skulle vara!!!

Och nu tycker jag kylan biter sig fast lite väl mycket. Den gör mig både trött och arg. Visst är det vackert med snölandskapet, framförallt när solen lyser. MEN det mörka tar ju liksom överhanden och kylan börjar bli hemsk. Nä sol, lite värme, snödropp, gräsmattor, lite schyssta agilityhinder nere på klubbplan, utetävlingar, väsby bk gänget!!!….. åååååhh vad jag längtar!!!

Sommaren 2010 kommer bli helt fantastisk!!! I’m sure of it!!!

This entry was posted in Familj. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rabies och sommaren

  1. Halloj

    Tänkte bara nämna att det blir troligtvis nya regler när det gäller rabies fr o m den 30 juni, riktig hur reglerna kommer att ändras är inte klart ännu men det ryktas om att man ev inte behöver ta blodprov utan att det räcker med 2 sprutor och sen vänta 3 veckor och sen är det grönt. Sverige är tydligen det enda landet som har krav på blodprov. Men som sagt inget är klart ännu hur det blir. Vi ska ta nytt prov på Axel 15 febr, vi har ännu inte lyckats få upp antikropparna till godkänd nivå. Om det skiter sig igen hoppas vi på att reglerna ändras enligt ovan då är det bara att åka för oss
    hej hopp

  2. Gunilla Maxén says:

    Håller med om att det blir härligt med agility på klubben i sommarvärme. Vi får stötta varandra vi som inte har föräldrar kvar i livet. Att förlora en anhörig är jobbigt och det tar lång tid att komma över och det kanske inte går över alls inom överskådlig tid. Det är då man behöver sina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>