Fina Flicka

Igår var vi hundvakt åt Flicka. Anna tycker att hon blir större för varje dag, och det blir hon ju såklart. Men plötsligt inser jag ju att Jonna är STOR. Ja alltså inte stor i storleken, om man jämför med syrran alltså… he he he. Men hon är ju stora tjejen. För mig är hon fortfarande en liten valp. Nyfiken, busig, springer efter en vad man en gör, utom på inkallning då förståss ;)

Men Flicka hon är ju  en riktig valp!!! Jag hade redan glömt hur det var att ha valp. Hon är nära, nära hela tiden och går inte bara efter utan är hela tiden emellan benen på en (undra varför…?!) Nyfiken i en strut är hon också, nära nära. Och så bits hon! Aj va ont det gör!!!!

Hon skötte sig jättefint här med oss. Jonna och Flicka busar mycket så det får man bryta. Jonna fick vara i sovrummet stundvis för att inte helt köra slut på Flicka. Men då är Flicka där och vill fortsätta busa. Godingen!

Men kolla in här va fint hon lyssnar på sitt namn!

Felix är sådär lagom förtjust. Han låg mest i soffan hela kvällen. Men vid ett tillfälle kom han ner och ville liksom vara med. Han gjorde sitt sedvanliga torka-skägget-på-mattan. Det är nån slags avväpnande och kanske lugnande gest som han brukar köra med Jonna. Men här lägger han på lite morr för säkerhetsskull för att visa att det är inte helt ok.
Flicka anstränger sig, kolla hur hon slänger sig ned brevid honom. Och även om Felix fortsätter och morrar och försöker skaka av sig brudarna. Så är Flicka med på noterna och slänger sig även ned i hundkorgen brevid Felix, och försöker blidka honom.

Hon är för söt lilla Flicka <3

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fina Flicka

  1. Anna says:

    Hahahaha stackars Felix! Inte får man torka skägget i fred ens! Tack för passningen! :) Flicka tittar på filmen här med stort intresse. Vad roligt att hon lägger sig ned för att tigga godis :-D

  2. Angela says:

    Önskar att jag oxå kunde få vara Flickavakt ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>