Snöröj!

Plingis och jag tog en sväng ut till sommarhuset på Rådmansö. Det var bara -10 INNE!!!! Vi satte på lite element så det hinner värma upp sig under veckan för nästa helg ska vi åka dit och vintermysa lite.

Men först var vi tvungna att skotta fram infarten. Plogbilen har ju såklart laddat upp en fin hög snövall. Men med lite schyssta snöskovlar så fick vi bukt med den. Och se Plingans bil kom in! Ja på bilden ser man ju kanske inte hur mycket snö det är, men mycket snö var det.

DSC00227

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>