Skön förmiddag

Oj vilken bra förmiddag! Grannen hade redan bokat in oss på Shape-klassen nere på SATS, så då var det bara att hänga på. Har ju inte varit där sedan Dackefejden. Men med alla power-walks lyckas jag ändå hålla en fin kondition, bara lite styrka som saknas. Men nästa vecka börjar träning 2ggr-i- veckan-i-12veckor-så-får-du-en-present- rejset och det kanske man ska haka på.

Sen hem och en powerwalk med grannen och alla doggarna. Trodde vi höll hög fart idag, men icke då. Det var som vanligt 4,5 km/h. Men det duger ju.

Fotade lite i solskenet innan vi gick in

IMG_4948

IMG_4953
Snygg Felix i ”nya” täcket som vi fått av Helene

IMG_4954
Och så en koncentrerad Jonna (för en gångs skull).
Annars är det bara full röj för hennes del. Redan på morgonen lyckade hon smita tillbaka ut genom dörren för att skälla ut ett gäng kråkor som kalasade på en slängd McDonald påse. Hon väckte hela grannskapet och lyckades skrämma slag på lilla Flicka som var ute på morgonkissen. Hå hå ja ja dags för slyngelkurs tror jag!

Nä nu fortsätter den sköna dagen!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

4 Responses to Skön förmiddag

 1. Anna says:

  Present vill man ju ha.

 2. Angela says:

  Det är ju inte svårt att tänka sig vem grannen är ;-) Heja er bägge!

 3. Gunilla Maxén says:

  Ni har visst lika fint väder, som vi har hos oss. Visst är det härliga dagar att vara ute. Efter SATS-träningen blir du nog farlig på agilityplanerna. Blir det sedan en slyngelkurs ska jag nog hänga med med båda mina hundar.

 4. mia says:

  Heja Jonna! Du får röja för Kiri också ett tag till=dubbelt upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>