Nyårshoppen Dag 3

Inget tävlande för mig och Felix idag. Jag var däremot tävlingsledare. Kistamässan hade drygt 4 000 besökare idag och således hade agilitytävlingen tidvis rätt stor publik med mycket applåder.

Det är inte lika mycket ansträngning, eller snarare anspänning, när man är inhyrd och inte tillhör den arrangerande klubben.  Dessutom är ju Österåkers BK mycket duktiga tävlingsarrangörer, alla vet vad dom ska göra och alla tar personligt ansvar. Men lite fick jag jobba. Det är ju en hel del pyssel inte minst med alla start- och resultatlistor. Mycket mer än man kan tro faktiskt! Men det var skoj!!!Och det är ett härligt klubbgäng.

IMG_4935
Här sitter Malin och gänget i sekreteriatet.

När jag gick ut imorse vid 7tiden trodde jag knappt det var sant med 17 minus!!! Men gulliga Yvonne hade redan tänkt på saken, så jag fick en liten present när jag kom till mässan….

IMG_4946
en liten vintervante till mobilen ;)

Imorrn är ledig dag för mig, men ÖBK kör sista tävlingsdagen på Nyårshoppen. Lycka till!!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nyårshoppen Dag 3

  1. Tack Charlotte för en trevlig tävlingsdag! tycker att det är helöt fantastiskt med er som är tävlingsledare, ett stort ansvar vill jag lova.

  2. Petra says:

    Hundarna måste ju ut oavsett om det är kallt elle rinte och jag kan ju inte lämna Elin själv inne när hon är vaken så det blev till att klä på henne mkt kläder. Idag kunde hon dock vara inne med pappa när jag tränade hund i minus 20 och ibland mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>