Att möta våren i Nacka!

Jag har aldrig varit på Nacka Brukshundklubb tidigare. Inte så konstigt kanske eftersom de inte haft några tävlingar på ett antal år. Men nu verkar de ha fått ihop ett tävlingsfixargäng med bl a Lotta Zanderholm i spetsen! Yeaj! En trevlig klubb med havsutsikt!

Förra helgen skulle Pyrremaniacs ha debuterat utomhus vid Sthlms avdelningens lagtävlingar. Meeeeen…. inte går vi ut och kör i sånt väder som det var förra helgen. Nä, då lämnar vi walk-over, helt enkelt. Nån måtta får det vara.

Väderrapporterna inför denna helg var också lite skrämmande. Men dagens väder blev ju mer vårlikt än på länge!!! Så det blev en toppendag på Nacka BK med två individuella lopp för Puffan!! Vi fick inga resultat med oss hem. Men två lopp som i grunden var riktigt stadiga. Det är nog första gången som jag känt att Puffan går för helt egen maskin på tävling. Nere på klubben går hon ju som tåget. Då kan man skicka henne på slalom med alla möjliga tänkbara ingångar! Men se på tävling är det nåt annat.

Så här blev hopploppet! Ett orosmoment såklart eftersom Yvonne dömde, och det var nog därför som jag startade lite för tidigt. Jag borde ha gått upp hela vägen till hinder nummer två och givit henne en tydligare signal. Nu blev det för mycket rak linje in i den gula tunneln, och en diskning. :( Jag var helt bergsäker på att hon stack till Yvonne, men som ni ser verkar hon inte ens fatta att det är Yvonne som dömer. Yeaj!!!

…till skillnad mot i agiltyloppet. Då fick hon syn på Yvonne redan från start (kolla in hennes trånande blick!) och kunde inte värja sig….

Men vi fick ordning på detta och gjorde en ny start. Då var vi förståss redan diskade…
Nya tag imorrn i Knivsta!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

One Response to Att möta våren i Nacka!

  1. Shit vad du kutar, synd på disken i 1a loppet.
    Jag hade förmodligen skjutit min hund på plats efter det domarhånglet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>