Detox-Påsk

I augusti förra året lade jag om kosten till GI. På 7 veckor tappade jag 7 kilo! Ulrika Davidsson lärde mig att laga mat utan ris, pasta, mjöl etc OCH vikten av att äta mellanmål! :)
I samma veva fick jag av min reumatolog en tuff medicin mot min psoriasisatrit och dess ständiga ledinflammationer. Så äntligen har jag bukt med mina onda knäna, svullna fingrar och ej fungerande käkleder! Härligt!

Nu under påsken har jag valt att prova ett detox-program av Ulrika! Syftet är att rensa kroppen från allehanda slaggprodukter. Det görs med hjälp av att man under 2 veckor endast äter/dricker frukt, grönt, nötter och örter och vissa rätter toppas av får-/getost. Jag är nu inne på dag 5 och mår prima! Pigg, lätt, mätt och känner mig i balans med… mig själv (tror jag!)! :D

Här kommer lite smakprov på vad jag lagat:


Ungsbakade fikon med fårost på sallads-och groddbädd med valnötter och till efterrätt banan, passionsfrukt och lite kokos.


Grillad paprikasallad på ruccola-och groddbädd med kapris, oliver, rostade pinjenötter och grillad halloumi.

Så det blev en lugn, skön påsk med promenader och mycket vila! Hoppas ni också haft en bra Påsk! :D

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

One Response to Detox-Påsk

  1. Härligt när saker o ting faller på plats, ser riktigt smarrigt ut:)
    Kör själv GI lite då och då och man mår faktiskt prima!

    En fundering, hur tillagade du tulpanerna;)

    zipzip

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>