Två gråa och en svart i Rättvik

Ha ha ha :D nu när mössan åkt av för säsongen så kan man inte annat än säga att Jonna och jag är ”the perfect match”. Två gråhåringar på banan!!!

Förra helgen var vi i Rättvik. Det var dubbla klass 1 på lördag och dubbla klass 2 på söndag. Så jag bokade in mig på vandrarhemmet i Rättvik och körde både grått och svart.

Första loppet med Jonna på lördagen blev debut i agilityklass. Vi är inte klara med gungan så den fick vi hoppa över och låta oss bli diskade. Men vad gör det, kontaktfältet på balansen satt som en smäck!!!

Resterande lopp var av blandad kvalitet. Inte mycket att visa. Men det var verkligen superkul!

På söndagen var det Felixens tur. Vi hade alla chanser att göra bra lopp, men tyvärr fegkörde jag och höll mig inte till planen. Det var synd!

I det andra loppet hade vi segnat till alldeles, inte heller något att visa. Det bev en väntan mellan loppen på ca 3 timmar. Med ett drama mitt upp i alltihopa, där Jonna plötsligt på egen hand rymde från läktaren i körhallen och sprang in på banan där banvandring pågick. Hon kom dock snabbt tillbaka. Men detta ledde till förvirring hos tävlingsledaren som lät meddela att alla mina hundar därmed var diskade för resten av dagen. Keee???!!! Ja det redde ut sig iallafall. Och Felix och jag kom till start men gjorde ett segt och hemlängtande lopp.

Gu va skoj att vara ute å tävla igen och jag ser verkligen fram emot kommande säsong!!!Vi är bokad på tävling nästa varenda helg nu i maj. Here we come!!!

Grattis till Anette och Helge som plockade två pinnar och klassade upp sig till 2:an. Yeaj!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

3 Responses to Två gråa och en svart i Rättvik

  1. Bra jobbat tycker jag, inte lätt att köra schnauzer, fråga mig jag vet. Ser ju fint ut med Jonna, det blir till att lära sig kuta, hihihi

  2. Sv: Tack! Japp, bilderna på oss i den stora flocken blev ju kanon :D Super snällt att du ville fota åt oss!
    Självklart får du låna bilden! :)

    Kram

  3. Vad kul att se film från eran debut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>