Jonna på inoff tävling

Jag har ju varit sååååå dålig här innan jul. Sjuk alltså! Legat med feber och allt!! Men i mellandagarna var jag tvungen att pallra mig iväg till MSBK’s inoff tävling i Brunnby Ridhus. Jag hade sedan långt tidigare lovat att examinera Katta Karlsson till tävlingsledare. Och så dålig kände jag mig inte att jag skulle behöva ställa in det.

Det var två hopplopp och ett agilitylopp

Jag körde vilse på vägen till ridhuset, så när jag kom fram hade agilityklassen redan startat. Det var ju inte hela världen att inte Felix skulle få köra. Jag var mest fokuserad på Jonnas lopp (ja förutom mitt uppdrag att examinera tävlingsledaren såklart!) Men efter några starter så hade jag memorat banan och trodde nog att vi skulle kunna köra utan att ha banvandrat. Oh Yes, vi gick in och  nollade och kom på andra plats. Kaxigt, eller hur :D

Av de två loppen med Jonna så vart ett rätt så bra. Mia filmade! Thanks!

I helgen är det ju tävlingar på Kistamässan. Felix och jag körde två Agilitylopp klass 2-lopp, men utan några resultat. Det är dom där jädrans kontaktfälten som skall tas och som Felix skiter fullständigt i ;)

Det blir ett par Hopp 3 lopp för Felix också, lördag och söndag. Och på söndag så kör Jonna och jag en inoff hoppklass. Jag ser fram emot alla loppen!!!!!

Yeaj!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jonna på inoff tävling

  1. Anna says:

    Åååååå duktig Jonna!!! <3

  2. Zippan says:

    Va duktig hon är Jonna, och du oxå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>