Midsommar

Oj vilken trevlig midsommar det blev. Lite ändrade planer med besöket, men att jag skulle vara på Rådis var givet sedan länge. Jag var så trött i torsdags. Det har varit en mentalt ansträngande vecka. Berättar mer om det under kommande vecka när det kanske har blivit nåt beslut.

I vilket fall, jag var hos min bror på torsdag eftermiddag och åt lite gott. Tänkte först åka till Rådis direkt efter det. Men det gick inte, ögonen gick i kors. Fredag morgon blev en riktig slowstarter, kom inte ut till landet förräns vid 12-tiden. Och jisses vilken bilkö det var till Norrtälje, har aldrig varit med om maken.

Plingis och Peter kom vid två-tiden. Då hade dom handlat allt. Jag menar verkligen allt. Jag behöver inte lyfta ett finger. Nja, jag gjorde några goda snittar, men det var också allt. Fy fabian va najs! Vi åt allt som hör en midsommar till, spelade krocket och grillade senare på kvällen. Peter har jag inte träffat på flera år, så det var verkligen skoj.

IMG_4671.JPG
Vi var alla tvungen att fota vårt fina midsommar bord. Och vi kunde sitta ute!!! Weeee!

IMG_4673.JPG
Inställningen inför självutlösningen var inte den bästa… he he he!!

IMG_4679.JPG
Felix och Jonna trivs utmärkt på landet. Här gör Jonna sin sedvanliga hasattack. Är det typiskt vallhundar eller är det bara ren sadism…?

Det regnade ett kort stilla sommarregn igår eftermiddag. Men annars har solen lyst hela tiden. Idag har jag tagit hand om tomten, klippt gräs och gjort iordning i mina rabatter. Det dröjer ett par veckor innan jag är där igen, så då har väl allt växt igen igen… hi hi hi.

Att lantluften tar på krafterna kan dom här två intyga. Så här har dom legat i hallen sedan vi kom hem för ett par timmar sedan…
IMG_4691.JPG

Nä nu längtar jag tills imorrn!!!

Vill passa på och gratta Yvonne och Lifa till pinnarna. Och till Pearl som hemlighetsfullt tar sig till Ludvika och kör debut med Ture. Yeaj!!!! vilka brudar!!

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Midsommar

  1. Ulla m Skäggisar says:

    Vi klarade oss från 2 st hagel/skyfall här i Täby, ibland har man tur!
    Ser riktigt gott ut ert bort med snaps o allt!!
    Hasattacker är nog nåt som de små sysslar med, Axel är mästare på att få igång Hugo med hasattacker.

  2. Yvonne & Lifa says:

    Vilket härligt väder ni verkar ha haft… såg inte riktigt ut så där vi var… Tack för gratulationerna till våra pinnar. Vi är sååååååå glada och nöjda. Det blir debut i 3:an för Lifa och mig på torsdag i … hum… dit vi ska… och vart skulle vi??? Varberg eller Falkenberg… kommer inte riktigt ihåg…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>