Jonnas debut!!!!

Tjohoooooo,  så var det då äntligen dags att debutera på tävling med Jonna!!! Jag har redan från början haft som mål att starta Jonna på tävling sensommaren 2010. Och sedan ett par månader tillbaka har jag haft Kumla BK i sikte för debuten, som går av stapeln näst-nästa helg. Men Jonna kändes så bra när vi satte igång med banträningen här direkt efter semestern så jag vågade mig på att anmäla till Vallentuna som hade klass 1 tävlingar idag.

Nu har jag ju legat i influensa hela veckan, så jag hann knappt bli nervös inför starten. Men det var så spännande och gå banvandring och försöka klura ut hur Jonna och jag ska samspela bäst på banan. Det var en ok bana på klass 1 nivå, om än med ett staket som jag blev lite osäker på hur vi skulle ta. Men jag bestämde mig att gå på ovansidan, tyvärr trycker jag på lite för mycket på sista hindret så hon går på utsidan. Böjda tunnlar behöver vi också träna på. Och jag behöver stötta upp henne mer än att bara skicka in och dra :D.

Det kändes som en mycket bra debut för vår del. Och jag tycker hon är helt fantastisk att köra. Gu va vi ska ha roligt här framöver!!!! Weeeeeee! Here comes Le Puff!!!! :D :D :D

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

12 Responses to Jonnas debut!!!!

 1. Anna says:

  BRAAA CHARLOTTE!!! Jäklvar vad fint det går, vad kul att slalom sitter!!!!!!! Lite tunnelsug så är du hemma. Att ni diskar er i staketet beror på att du inte är noggrann med vilken arm du tar henne över näst sista hindret i staketet. Hade du tagit henne med serpentinarmen (vänster i detta fall) hade du hållt kvar henne på rätt sida tills det var dags att skjuta iväg henne med högerarmen över sista hindret i staketet. Nu har du samma arm hela tiden och det blir för otydligt för henne vad hon ska göra.

  Men sablans vad bra det ser ut :D :D :D

 2. Åhza says:

  Grattis till debuten! Go, Puffan, go!

 3. Pernilla says:

  Vad kul med debut!! Ser ju bra ut inför nästa säsong, då kan ni verkligen köra så det ryker :-)

 4. Kristina Munther says:

  GRATTIS, vilket debut!! Kan bara förställa mig hur fantastiskt det kommer att bli framöver – allez, allez, allez!!!

 5. tina says:

  Sååååå duktiga ni är!!!!
  Tjohoooo vad kul at ni debuterat . Såg hur bra ut som helst. Ni kommer att roack fett där ute. Hon hade superkul och du med :o)
  Lillskruttan!!!!!

 6. Birgitta says:

  Kul att se er debut – bådar gott inför framtiden – kram från Yo-Yo´s :-)

 7. tjohooo! gud vilken bra debut!!! hejja hejja

 8. Anna m Snobben says:

  Grattis!!! Jäsikens vilken bästa debut :-D
  De såg så himla fint ut!!
  Lycka till i Kumla. Kram Anna

 9. Najs, ser ju toppen ut. Kommer att blir så bra så me Le Puff! Vilken slalomingång, wow!

 10. Helene says:

  Snyggt!!! Jättefin slalom också! :-)

 11. Margaretha says:

  Grattis till debuten. Fullt ös på er i fortsättningen. Pappa hälsar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>