Summer summary 2010

Uppkopplingen var lite svårtillgänglig däruppe i norr och väl hemma har jag lite kommit av mig i bloggandet… men nu så

Jo, men det har ju varit en toppensommar. Jag har haft 4 veckors semester med nästan bara fint väder. MEN jag har saknat min mamma så in i bomben!!!! :(
Redan på första semesterveckan  inföll årsdagen, den 6 juli var det ett år sedan min mamma dog. Och jag befann mig nu som då på Utviksgården vid Höga Kusten på Schnauzer läger. Helt klart bästa stället att vara på, både då jag fick dödsbudet men även i år.
Förra året var jag nog i nåt slags chocktillstånd under hela semestern. Jag kommer knappt ihåg nåt. Men i år har saknaden bränt i hjärtat något djävulusiskt!!!!

Jag började min semester med en tävlingshelg i Härnösand. Vi gjorde några bra lopp, Felix och jag, men det räckte inte till några resultat. Men vi hade jättemysigt med Yvonne och Kjelle å alla dogsen!


Kjelle ställer sig in hos mina hundar ;)

Därefter styrde jag kosan mot Höga Kusten och Utviksgården, 6 dagars schnauzerläger med gamla och nya bekantskaper. Så himla roligt!!!! Denna gång var jag själv instruktör och körde tre agilitypass fördelat under veckan. Det var skitkul och mycket uppskattat! ;D

Men jag var också med på en hel del aktiviteter såsom rapport, sök, bollvallning, vardagslydnad etc  med både Felix och Jonna.


Här ligger dom å väntar på att få starta rapportsträckan från station B till A.

Och så fick jag äran att träffa Emil, 5 månader gammal schnauzer. Han var så himla läcker!!!! En sån vill jag ha. Det ska bli kul att följa honom när han växer upp. Hans matte, Britt-Marie,  är så himla fokuserad och konsekvent med träning och vardagslydnad så han kommer att bli en kanonhund!!


Emil, 5 månader, svart schnauzer :D

Sen bar det iväg hemåt och jag mellanlandade några dagar hemma i lägenheten på Södra Årvägen. Det är ju första sommaren jag bor där så det var riktigt najs att bara vara hemma.


Ila hängde med oss ett par dagar också, när Anna var på kurs och Ogge jobbade.

Sen har jag mest varit på landet och badat och myst….


Jonna dyker i och simmar fram och tillbaka medans Felix som vanligt nöjer sig med att doppa magen…

Vi gjorde en avstickare för att tävla på Bergslagsveckan uppe i Smedjebacken. Vi fick bo lyxigt hos Pearl’s föräldrar i egen stuga.
På lördagen gjorde Felix och jag ett fin-fint hopplopp. Det gav en sjunde placering och… håll i er nu… sista pinnen i hoppklassen. Så nu är vi uppflyttade till Hopp 3 :D.  Det är knappt man tror det är sant!!!!!! (Se separat blogginlägg)

Hela semestern avslutades med ett jättetrevligt kräftkalas. Lotta och Kattis kom ut till landet och vi smaskade i oss en hink färska småländska kräftor med tillbehör… mumsfillibabba!!!

Hoppas ni alla haft en skön sommar!!!!

This entry was posted in Agility, Familj, På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>