Härliga Härnösand

Det är nåt visst häruppe i norr. Solen lyser hela natten och luften är frisk och lätt. Efter 4 timmars bilkörning non-stop igår kväll efter en arbetsdag OCH besök hos veterinär, så landade jag och dogsen på Antjärns Camping sådär vid kl 23.

Hos veterinären var vi för att Jonna fått ett inflammerat parti på baksidan av låret. Förmodligen har det börjat med ett försök att klia bort en fästing, sen har det på bara nån dag eskalerat och blivit en inflammation. Vi fick antibiotika både i sprutform och tabletter. Klådan har avtagit avsevärt så det är ju skönt. Passade samtidigt på att få hundpasset ordnat. :D

Väl framme på Antjärns camping upptäcker jag att stugan jag bokat varken har kylskåp eller något som helst husgeråd. I det gemensamma köket finns ett ytte-pytte-litet kylskåp och 4 kastruller, 1 stekpanna, 1 vattenkokare och 1 kaffebryggare. That’s it! Inte en tillstymmelse till bestick, koppar, glas, knivar eller annat nödvändigt husgeråd. Det är meningen att man skall ha med sig själv. WHAT! Den standarden trodde jag höjdes redan på 70-talet. Jag betalar iallfall 350kr per natt!!!

Nåväl jag kunde koka några ägg att dra i mig innan jag drog till Härnösands BK vid halv 9-snåret. Klass 2 börjar tidigast kl 11, alla dagarna. Det är ju skönt med lite sovmorgon. Men Yvonne och Kjell, som jag hänger med, startar i klass 3 redan kl 8. Och man vill ju se deras lopp också!!!

Felix och jag började med hoppklass. Det var ett litet taffligt handlande från min sida MEN vi nollade!!!!!!!!! Vi slutade på en 8:e plats och de 5 första fick pinne. Agilityklassen blev katastrofal. Det började bra, men redan vid hinder 7 diskade vi oss genom fel tunnelingång, sen la jag liksom av. Imorrn måste jag fokusera mer på att arbeta mig igenom loppen HELA VÄGEN!!!!!!!!! Heja heja

Kjell och Phoebe kom tvåa i hoppklassen och fick SM-pinne. Yvonne och Lifa nollade agilityklassen och kom på en 9:e plats, missade tyvärr precis SM-pinnen. Men nya tag imorrn för oss alla!!


Lägret på campingen!

Yvonne och Kjell har husvagnen en bit bort, och nu skall jag dit och äta. ;)

Nya rapporter imorrn!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Härliga Härnösand

 1. Kristina Munther says:

  Dålig stuga – tacka vet jag Utviksgården. Lycka nu till imorgon, vi håller tummar och tassar. Kram M+M

 2. Birgitta says:

  Ser din Toyota…har du skaffat dragöglan nu? ;-)
  Vad kul att se att du far land o rike runt och tävlar Agility, har du inte börjat tävla med Jonna än? Hur gick andra dan för Felix?
  Håller med om stugan – men man måste alltid kolla upp sånt – klassen på stugor varierar mycket. 70-tal?
  Ha en skön sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>