Dags för utställning!?

Idag har jag hämtat ut trimbordet jag köpt från Häromi. Passade på att köpa lite nya trimknivar och en doggyman borste, som min favorittrimmare från Gotland har tipsat om. Tänkte jag nog skulle ge mig på att hålla efter Felix päls lite bättre. Trimmar man oftare så får man en blankare och tätare päls som håller mot vind och väta. Det låter väl bra! Ska han dessutom ha schyssta jackan på sig i vinter så vill det till att pälsen är vältrimmad. Sen är det så att flera schnauzer uppfödare tycker att jag ska ställa ut Felix. ”Vad kan jag säga? Why not!”

Vi har gjort det en gång för ett par år sedan. Då fick vi en 2:a. Men vi var helt värdelösa i ringen, pälsen var inte direkt trimmad, Felix morrade åt domaren och precis när vi skulle ställa upp gick det förbi två snygga whippet tikar, och Felix trodde genast att båda två!!! va favoritbönan Greta. Han åla som en orm precis när vi skulle stå snyggt… hå hå ja ja… det var inte vidare skoj. Sen har jag tänkt att jag skall ringträna för att kunna ställa ut igen. Men det har inte blivit av. Men om jag nu kan få pälsen på rull så kanske det motiverar.

Kolla in vilket schysst bord, bara 1000 spänn. Rimligt tycker jag.
Det verkar stabilt och går att fälla ihop.


Här kan man ana fyra fluffiga schnauzer ben. Tillfixat med
nya doggyman-borsten, yeah

Ikväll tog vi en promenad med Åsa och Nicke i Runbyspåret. Doggarna for som torra skinn på det 3 kilometer långa elljusspåret.  Åsa och jag planerade kring vår resa till Indien. Nästa tisdag far vi . Very nice!!!!!!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>