Årets första dag

Året har börjat lovande. Jag kom hem imorse halv 4, efter klackarna-i-taket-turen. Det var himla skoj!!!  Efter tolvslaget dansade vi på alla tre dansgolv (dock inte samtidigt)  så idag kan jag knappt gå. Vilken tur det är kroppens år i år så man är bättre rustad inför nästa nyårsdag.

Sov till 10, vaknade fräsch som en nyponros…typ…not. Men rätt pigg ändå. Pappa och jag åkte till skogen och gick en sväng med doggarna. Bra att Felix och pappas dog Quintus får vara lite lösa med varandra. Det smågruffas en del och snippsnapp ryker dom ihop ett par sekunder. Sen är det fullt spring i över en timme. Dom leker inte med varanda men springer omsöm varandra och verkar trivas. Felix leker ju inte med nån, ja skulle vara Flaxa då. Ja, se hundar.

Imorrn börjar arbetet igen. Och snart dags att fatta beslut om jobberbjudandet jag fått. Mer om det när jag väl bestämt mig! Men det känns bra att börja jobba igen. Ledigheten har varit lång och givande. Felix och jag har kamperat ihop nästan hela tiden. Det märks på Felix att han är nöjd. Vi har varit aktiva på dagarna, tränat, tävlat och promenerat mycket.

Nä, imorrn kväll blir det nog en tur till gymet. Jag har ju köp årskort nu
Kom igen kroppen, nu kör vi!!!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>