Påskpromenad i Kairo

Fy fabian va skönt å vara ledig! Kan inte minnas att jag varit hemma i lägenheten över påsk på många år. Brukar alltid åka till landet eller nåt sånt. Men nu var det så kallt, så det är mysigare att vara hemma med centralvärme…

Felix och jag åkte ner till Kairo idag, tog en sväng i skogen uppe vid Mor Olas Backe. Tänk dom här föreläsningarna om vikten av uppvärmning har liksom fastnat i mitt huvud. Att låta hunden gå från att ligga i soffan till att rejsa runt i skogen var ju inge bra, eller hur.
Så jag tänkte jag vänder på steken. Brukar alltid först låta Felix springa lös i skogspartiet för att sedan gå en behaglig koppelpromenad på grusvägen tillbaka. Men nu gjorde vi tvärtom, förs koppelpromenad för uppvärmningen skull, sen springa lös och muskelträna i kuperad terräng.

Men den där första koppelpromenad vart inte så rolig. Felix studsar som en jojo i kopplet, drar och beter sig som fan. Som upplagt för konflikt mellan oss! Jag vill att han ska gå ordentligt, men han vill bara springa som han vill. Och när vi äntligen kommer till skogpartiet och jag släpper honom så är det som – Bye bye nu drar jag!!! Äntligen!!! Han skiter i både inkallning och visselpipa, ser knappt röken av honom.

Men lyckades få några snap-shots!

Stilstudie på sten


Stilstudie på mark


Ja, vart ska man gå här då, rakt fram eller åt sidan…. helt borttappad…!!!

Till råga på allt så gick jag vilse, inte så värst. Men jag var lite borttappad ett tag. Typiskt man ska inte ge sig på nya saker, bara göra som man alltid har gjort…. eller ?

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>