Jul, jul mera jul

Jag gillar julen. Har såklart redan satt upp mina julstjärnor och i helgen pyntade jag med granris och ljusslinga på balkongen. Myyyysigt! tycker jag. Lite mer snö skulle dock inte skada.

Ikväll har jag varit på Sigtuna Stadshotell och ätit ett alldeles fantastiskt utsökt julbord. Det var bland det bästa julbord jag ätit. Tror bara Edsbacka krog toppar, men där var det många herrans år sedan jag var.

Jag har förmånen att via mitt arbete ha traditionen att tillsammans med kollegor och medarbetare äta julbord så här års. På senare år har ju alla såna där utsvävningar dragits ner markant. Det bjuds inte hit och dit med kunder och leverantörer längre. Det är besparings tider men framförallt stramas det åt av etiska skäl. Bestickning och mutor är en farlig gråzon man inte vill hamna i.  Men när det gäller personal håller vi vissa traditioner vid liv vilket också är mycket värdefullt. Så på fredag slår vi till med julfest också. Yihaa!!

Jag fick mitt efterlängtade SATS-paraply i lördags, så den här veckan är det vila hela veckan!!! ha ha skönt! Men ska jag ligga i och äta julmat så lär det behövas ett par pass i veckan. Såg att Anna kört Muskel idag, lyllos!

Jag har redan börjat fundera på tema inför nästa år. I år var ju ”Kroppens år”, blev mycket lyckat tycker jag. Regelbunden träning, jag kan känna mina core-muskler ,  viktminskning 5 kilo, springer inte som en kärring längre och jag har inte varit sjuk på hela året (… ta i trä, året är ju inte slut än…)

Så nästa år det annat fokus,  jag funderar på om det inte är ”Tassandets år” nästa år. Jag behöver anta en mer tassande approach till framförallt arbetslivet. Det här året har det ju gått i 180!!! Ett enda stort förändringsarbete med nya kunder och nya medarbetare och ibland orimliga krav på förbättringar!!! 

Dessutom kommer det istället för fyra tassar kommer finnas åtta tassar i mitt hem! Och året startar med lite drygt två månaders valp-ledigt. Det är väl en bra plan för ett tassande år!!!

Nu har det kommit fler bilder på valparna. Kolla in Åsas sida!! Helt underbart!!

This entry was posted in Familj. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>