Inga kulor i granen…grenen… eller

Jag är helt såld på min nya Mac. Jag kan sitta å surfa hur länge som helst. Skriva massa saker och hålla ordning på alla mina dokument. Och Anna har nu också lärt mig att videochatta. Hur kul som helst.

Julen smyger på, även om vädret vittnar om en helt annan årstid. Idag tror jag minsann det regnat hela dagen. Hå hå ja ja!

Felix är i konvalecens. Vi knipsade hans kulor (dvs kastrerade) här i början av veckan så det är koppelpromenader som gäller fram tills stygnen tas nästa vecka. Det blev inte så bra planering på detta. För nu missar vi Kista mässan helt och hållet. Vet inte riktigt hur jag tänkte, men det var nog jobbet som ställde till det, och den här klon som han slet av. Lite tråkigt, för Kista mässan hade jag sett fram emot. Men jag får nöja mig att vara tävlingsledare en av dagarna. Det ska bli skoj ialla fall!!!

Felix mår hur bra som helst. Han verkar helt oberörd av ingreppet. Det ska bli intressant och se om han i övrigt blir  påverkad. Han är ju redan 6 år och har en del invanda hanhundsbeteende, så frågan är om det blir någon skillnad. Nu var det ju inte därför, utan för att det skall komma en tik in i flocken och jag inte vill ha nån tysk-fransk röra här plötsligt i nåt obevakat ögonblick.

Snart dags att fara å hälsa på valparna. Det blir under nästa vecka. Ska bli såååååååå spännande!!

Åh vad det är skoj när man har bra saker att se fram emot!!!!!!!

Och redan imorrn är det 4:e adventskalas hos brorsan, det ser jag också fram emot.

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>