Dam med humör

Allätande har fortsatt, igår morse spydde Jonna upp en 3 cm lång träbit med små grenar på. Hon vaknade vid halv 5 och ålade runt i sängen och kved. Till slut började hon hulka och upp kom denna bit. Då blev jag nästan lite panikslagen. Hur ska det här sluta???? Jag har ju kört med avledning när hon plockar upp nåt från marken, men det är tydligt att jag inte hinner med alla gånger. Ja, det har blivit bättre. Men inte tillräckligt om det kommer upp en sån där träbitar. Men tur att den kom upp. Hon spydde upp maten två gånger igår, så jag var också orolig att det skulle komma upp fler grejer. Men igår kväll åt hon och bajsade fint, även imorse, så det är nog lugnt.

Men nu är det skarp tillsägelse på alla försök att plocka upp från marken, plus avledande. Hon lyssnar bra på nej, så nu på morgonpromenaden gick det bra. Sen hjälper ju snön till, det är bra!!

Att hon har humör är ingen tvekan. När hon leker med bollen ser det ut så här, och låter. Tycker hon påminner om sin mamma som jag vet också ger ifrån sig en del ljud, eller snarare tjut, när det är bollar på gång.

This entry was posted in Valpsnack. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>