Konferens på Kydingeholm

Hemkommen från Väsby BK’s styrelsekonferens på Kydingeholm!

Det var jättetrevligt! Såklart mycket diskussioner, åsikter men också en hel del beslut. Jag tycker vi är ett bra gäng i styrelsen nu. Som kan lufta både den ena och den andra åsikten, och hela tiden med våra medlemmars intresse i åtanke, vilket ju inte alltid är så lätt. Men skoj!!!

Första gången jag är med på konferens. Vi höll till på SBKs kursgård strax utanför Alunda. Ett bra ställe med lagom nivå. Vi åkte upp igår eftermiddag och konfererade hela dagen idag.

Jag hade doggarna med, såklart. De har legat i bur mest hela tiden. Jonna har varit såååå duktig. Inget pip och gnäll utan hon bara anpassar sig till situationen.

Men igårkväll kaxade hon lite väl mycket med schäfern Decca, som blev tvungen att säga till. Jag tror inte hon rörde henne (Decca var kopplad) ens en gång, men Jonna skrek i högan sky.

Och idag blev det lite väl mycket vila för henne. Sen vi kom hem vid 5-snåret har hon varit igång hela tiden!!!!!!!!! Hon är INTE helt lätt att tas med.

Felix vart till slut så förbannad att han gick ner och la sig i gästsängen. Han orkade inte med att säga till fler gånger, för hon sket fullständigt i hans tillsägelser. Till slut fick jag rycka in och säga till henne på skarpen. Men hon tassar fortfarande runt mina fötter. Vi ska alldeles strax gå och sova….om det går!!!!

Fullt upp att hänga med de stora doggarna på promenaden förståss.

Men när man inte hängde med fick man hångla med Anna !!!!!

Gu va mysigt!!!!!!!!!!!!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>