Ledighetsrutiner

Nu börjar vi få in lite rutiner för vår samvaro och ledighet. Nu snackar jag doggarna och jag alltså.
Sovandet går numera alldeles utmärkt. Vi är upp vid 7-snåret allt som oftast, efter första pink är det lite lek och stoj inomhus, sen är det hundfrukost kl 8. Efter det går vi ut och springer lite lösa i dungen och på ängen. Sen är det hem för en förmiddagslur. De dagar jag kör pass på gymet är doggarna hos mamma och pappa. Annars får vi besök eller vi hälsar på nån. Nästa vecka ska jag nog ta Jonna med mig in till stan och fika med en kompis. Kan vara bra miljöträning.

Idag gick vi en sväng med Anna och hennes flock nere i Barockparken. Jonna hänger på i sin egen takt. Och hon är duktig på att kommunicera med de andra hundarna, och är varse på hur de reagerar inför olika saker. Kul å se!
Sen har hon ett jävla humör. Det blir man varse om lite då och då. Jäklar om det inte passar henne, då säger hon till direkt!!!!

Ikväll har det varit ridhusträning. En rolig springbana med mycket flyt. Felix var på hugget, ialla fall de första varvet. Eller om det var jag som inte orkade helt enkelt de andra varven. Det blev lite flamsigt på slutet. Men han tar kontaktfälten rätt bra nu tycker jag. Och vågar nästan hela vägen ut på gungan.

Jonna roade sig med att äta hästbajs och jaga bollen!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>