Nytrimmad årets hund

Okey då här kommer en bild på nytrimmad Felix!!

Det verkar som att han tycker det är jätteskönt att bli av med all päls. Han blir piggare och gosigare! Imorse kom han upp i sängen och låg brevid mig nästan en hel timme. Brukar han aaaaaaaaaaaldrig göra annars!

Nu är det också klart att vi fick utmärkelsen Årets Agilityhund Large av SSPK. För andra året i rad!! Men i år hade vi en mycket bättre poäng och lite mer konkurrens. Herre gud Ulla & Hugo är och nafsar oss i baktassarna. 

Idag har Yvonne och Lilla Vieux varit här. Yvonne och jag åt lunch, valparna lekte och Felix övervakade det hela. Jag tog inga bilder, dom far ju runt så det blir liksom bara två gråa ullbollar på korten. Men roligt hade dom. Man märker att de blir äldre, de orkar lite mer. Sen visade Yvonne hur hon jobbar med shaping. Vi har ju blivit utmanade av Humles matte att shapa våra valpar till att stå i en liten låda. Alltså, så dom vet att dom har bakben.
Felix tyckte shaping-processen var intressant, speciellt det man fick när man lyckades… blodpudding! Mums. Men några fötter i lådan lyckades han inte med, nja en gång kanske.. hi hi hi. Nä, det får vi öva lite mer på.

Shape up!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>