Höstpromenad mitt i veckan

Idag tog jag ledigt från jobbet. Jag var tvungen att åka ut till landet för att sotaren skulle komma. Jag har bävat lite för detta eftersom det stod på kallelsen att jag saknade både takstege och glidskydd. Och läste man lite längre ned bland det finstilta så fick jag det till att man kunde få böter om inte allt var som det skulle.
Puh!! jag har tyckt att det varit skitjobbigt, ännu en pålaga mitt i alla mina livsförändringar; ingen mamma, ny bostad och snart ingen bil! Men förra veckan ringde jag till sotarfirman och frågade. Och det lät väl på honom som att det skulle ordna sig. Sotaren skulle komma ut å kolla iallafall. Och idag var han där, och efter honom kom killen som, enligt ny lag 2004, skulle utföra brandsyn. Allt var tipp-topp förutom den här takstegen och glidskyddet då. Men jag fick tips om hur jag ska göra, så det ska jag nog hinna ordna innan dom kommer igen…. om 4 år!!!!

När jag ändå var på landet, där det är så vackert så här års, passade jag på att ta en långpromenad med hundarna. Det var fantastiskt underbart. Jag passade på att öva på att vara rolig också, så att Jonna väljer mig istället för att springa och jaga ekorrar med Felix. Och det lyckades riktigt bra. Hon valde mig 90% av gångerna. Jätte bra ju!!!

Och bada ville dom också fast det ju var svinkallt i vattnet.

Dom här bilderna har jag tagit med min mobil. Och jag är lite stolt att jag lyckats föra över dessa från telefonen in i datorn, via ett program jag laddade ner från SonyEricsson sajten, yeaj vicken hacker jag är :D

DSC00131

DSC00132

DSC00133

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

One Response to Höstpromenad mitt i veckan

  1. Ulla & Hugo says:

    Kanonsköna höstbilder fast det ser nästan ut som sommar med badande hundar.
    Hej hopp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>