Gå till klubben

kan man göra nuförtiden när jag bor så nära. Det tar kanske 20 minuter i normal promenadtakt. Men idag fick jag åka med Anna.  Helene var redan på plats och planen var att köra lite bebis-träning. Hur kul som helst när jag kan komma igång med Jonnas träning. Vi har kört hemma och försökt grunda vissa saker. Men att komma ner på plan med hinder etc är nåt helt annat.

Anna filmade och coachade när Jonna och jag övade starter! Hur kul som helst ju!

Jag körde lite lydnadsträningen med Felix också. Och så körde vi en budföring, där Anna filmade. Åh va duktig han e!!! Åh va nöjd han e att få heta Boris… hi hi hi

Det var en skön kväll på klubben!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gå till klubben

 1. Ulla & Hugo says:

  Najs är det att träna med de nya ”små” liven. dom har ju inte så mycket förutfattade meningar hur saker och ting ska göras som de gamla rävarna eller hur?
  Duktig skäggkille på budföringen!!

 2. mia says:

  Vad duktiga ni är alla tre!!!

 3. Petra says:

  Kul att se Jonna!!! Är det medvetet som du säger var så god samtidigt som du kör igång eller uppfattar jag t.o.m. fel? Snacka om att man kommit in i instruktörstänket….men nu ska jag vara tyst! :-P Hon ser ut att bli en härlig agilityhund!

 4. @Petra
  nädå, varsågod är startkommandot! Frågor på det? Har du sagt A får du säga B. Nu blir jag nyfiken ju ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>