Fantastiske Felix – 14 år

Så kom dagen till slut. Men det dröjde hela 14 fantastiska år. Finaste Farbror Fillelixen Felix Almqvist har idag somnat in i min famn och därmed slagit följe med Jonna och alla andra som springer på de sälla jaktmarkerna.

Han var min första hund, min vapendragare, en riktigt kompis och följeslagare i vårt och torrt. Vi har hunnit med massor av skoj tillsammans. Och han har verkligen kunnat konsten av att njuta av livet både med mig och med alla vi lärt känna genom åren. Jag vet att många med mig kommer att sakna honom, inte minst Sissel, som han varit hos alla helger de senaste två åren! 

Vila i frid min Fantastiske Felix
 Schnau Fjällas Eldorado – Felix, 2003 – 2017 

 

Felix_Collage

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>