Snart två år på Vestlandet

Tiden går, det vet vi ju alla. Jag ska inte säga att den går fort. Det känns som att jag har bott här väldigt länge och ändå är det precis som att jag just har kommit. Det tar tid att landa. Det tar tid att finna sig tillrätta. Det tar tid att förstå hur saker och ting fungerar. Det tar tid att lära känna och att bli känd. Det är så likt hemma men ändå är nästan allt liiiiite annorlunda.

Nu har jag köpt mig ett eget hus mitt i Stavanger. Huset är en sk tomannsbolig, dvs det er två lägenheter i samma hus. Vi äger våra lägenheter var för sig men har gemensamt ansvar för tak, grund, fasad och trädgård. Då gäller det att komma överens. :)

Inflyttning 1 dec 2015

Dørhingsbakken kopia

 

 

This entry was posted in Familj, Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>