2012 – året som gått

Jag brukar ha tema på mina år för att kunna vara lite mer målmedveten med livet. Men 2012 fick inget tema.
Kanske för att året började med en rivstart på jobbet med tuffa förhandlingar för att behålla en av våra viktigaste kunder.
Men så här i efterhand kan jag rekonstruera ett tema. Arbetets år!

Här kommer några klipp från året som gått.

Januari

Pyrremaniacs gör debut på Kistamässans lagtävlingar. Vi har tävlat ett antal gånger under året utan några resultat att skryta med. Men det är kul med lag!

Jag åker till London och hälsar på allra finaste Cina. Vi shoppar, går på musical och äter gott! Och jag köper en svindyr Cashmere-kappa som är helt underbar!!
En riktigt lyckad mini-semester.

Februari

Jonna och jag stretar på i klass 1 och vi går kurs för Camilla Brundin i Bälinge Ridhus. Börjar kanske få lite mer släpp och eget Jonna-driv.

Ingela och jag bestämmer oss för att bli kulturtanter och utforska kulturen i Stockholm.
Här på rockfoto-utställning på Fotografiska muséet.

Mars

De tuffa förhandlingarna på jobbet leder till att jag får nytt jobb som affärsenhetschef, det betyder alltså att förhandlingarna med kund blev lyckade ;) Nu börjar ett tufft men roligt arbetsår med mycket resande!

Laget tävlar i Kumla och Jonna hånglar bara med domarna Yvonne och/eller Kjell!!! Grrr!!! Så till den grad att jag tappar lite lusten att tävla. Dessutom dömer ju Yvonne och Kjell typ ALLA tävlingar ;)

Felix tar sista pinnen i Agilityklass 2 och blir en ren klass 3 hund!

April

Felix fyller 9 år!! ♥

Jonna och jag deltar på vårt tredje valläger på Mårtensby Gård. Nu blir jag så peppad att jag verkligen VILL fortsätta att valla mer regelbundet. Men tyvärr, under hela 2012 får jag inte till ett enda träningstillfälle.

Maj

Men i maj gör vi anlagstestet i vallning och får godkänt!! Yeaj!!!

Juni

Jag plockar fram husbilen inför sommarens tävlingar och semester. Får den besiktigad och godkänd vad gäller både fukttest och gasoltryck. Och jag passar på att pimpa den med nya takluckor!

Juli

Jonna klassar upp sig till 2an. Vi gör debut i Agility  2an på Kanonsabotören i Linköping och debut i Hopp 2an på Slottshoppet utanför Örsundsbro.

Sen åker Pling och jag på semester i Döleffe, hela vägen till Strömstad! Vi bor på campingar längs vägen, badar, äter räkor och myser!!

Augusti

Pling och jag avslutar semestern med Music & Art festivalen på Skeppsholmen i dagarna tre. :) Ane Brun var bäst! Och Patti Smith såklart, men hon är ju bäst jämt!

September

Laget träffas i Bollnäs för årets sista lagtävling. Ny medlem är Ylva Malm med bergern Urax. Denna helg blir också den sista för säsongen med husbilen.

Oktober

Bergerklubben anordnar sitt årliga läger, denna gång på Nordiska Hund med tema nos. Duktiga Kim Salomonsson instruerar oss och vi arbetar med sök och spårträning på ett väldigt sofistikerat sätt. Superkul!

Jag tar också en veckas semester, åker till Loutro på Kreta för att tillsammans med Alfatur och Ulrika Davidsson vandra och äta och lär mig mer om GI- och LCHF-kost. En helt fantastisk upplevelse!!!

November

Jag var så HÄÄÄÄÄR nära att sälja mitt fritidshus på Rådmansö under hösten. Köparna bestämde dock att upphäva köpeavtalet efter en besiktning (med löjliga anmärkningar). OCH vilken himla tur!! Jag upptäckte att jag alldeles säkert hade ångrat mig, som bara den, om huset blivit sålt. Alla helger i november tillbringas på Rådmansö. Vilken avkoppling!

Jonna fyller 4 år!! ♥

December

Stockholm Hundsportcentrum slår upp sina portar för en inomhushall för hundar i Upplands Väsby. Men vilken tur man kan ha!!! Dit flyttar klubbens vinterträning. Så himla lyxigt!

Snön kommer med råge. Och jag när en dröm om att åka skidor med hundarna. När jag firar jul med Yvonne och Kjell så gör vi lite skidtest på juldagen. I mellandagarna får jag låna ett par riktiga skidor av Kristina, men sen försvinner snön :( Jag hoppas den kommer tillbaka på nya året.

Till 2013 måste jag fundera på ett tema från början, jag gissar det har något med hundar att göra… vi får se ;)

Slutet gott allting gott!

Gott nytt år!!!

This entry was posted in Agility, Hemma bäst, Husbilen, Kropp och själ, Vallning. Bookmark the permalink.

3 Responses to 2012 – året som gått

 1. Härligt bloggat, blev liksom allt på ett bräde :)
  Lycka till 2013

  Kram

 2. Kristina Munther says:

  Hallå vännen! Härlig resumé av 2012, hoppas du får ett lika innehållsrikt liv 2013! Snörpligt att snön försvann precis när du skulle börja din skidkarriär, du får testa dem lite senare – jag är säker på att vi ännu inte sett all snö denna vinter – det kommer säkert mer. Goa kramar från Kristina

 3. Anna-Lena says:

  Trevligt att läsa Charlotte! Du verkar ju haft ett riktigt trevligt 2012 :) Grattis till att få upp Felix till 3an och att Jonna till 2an!!!!
  ”Arbetets år” känns som det skulle passa mig också ;) Aksa o jag tävlade mycket för i början av året för att komma med till EO men sedan har det nästan blivit noll.
  Lycka till med 2013 – hoppas att du kan få till mer vallning o att agilityn flyter på med Jonna :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>