nollathopploppnollathopploppnollathopplopp….

det är väl som att hålla nollan eller att spräcka den, beroende på vilken sida man är? I agility ska man ju helst kunna vara på vilken sidan som helst, och springa som fan! Dessutom måste man ha en grundtränad hund med hög motivation. Jag kan inte alltid vara på vilken sida jag vill. Jag kan definitivt inte springa som fan.

Jag har en hund som är  bra grundtränad och högmotiverad MEN oerhört lyhörd!!! Jonna reagerar på sånt man inte själv fattar att det har någon betydelse.
T ex att jag inte är tillräckligt cool!!!

Igår körde vi 4 lopp utan resultat idag. Idag körde vi två lopp och nollade ETT!!!!! Nämligen hopploppet!! Vi spräckte nollan och tog FÖRSTA pinnen. Yeaj!!!
Idag var jag cool!! Det var precis det Åsa Lampinen sa till mig imorse, när jag beklagade mig över gårdagens slalomfjasko, –  Du är väl inte lika cool som du är på träning!, sa hon, skärp dig, Charlotte!

Det gjorde jag och så här såg det ut! :)

När jag tittar på filmerna från gårdagen så blir jag ändå nöjd över det jag ser. Jonna springer på bra, håller bra linje och suger på hinder. Att vi sedan fladdrar med slalom hänger beror med all säkerhet på att jag inte litar på Jonna. Synd, för hon går som en klocka, egentligen ;)

Och springa kan jag ju faktiskt. Och springbrallorna gör sitt till, var så säker!!!

Tack Åsa Arbo (många Åsa är det) för en superhelg!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

4 Responses to nollathopploppnollathopploppnollathopplopp….

  1. Fint lopp! Bra jobbat Jonna och Charlotte!

  2. Anna says:

    Heja heja, fiiiint :D

  3. Härligt, snyggt jobbat:)

  4. Helene says:

    Ser super ut! Vilken fin fart ni har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>