Domarhångel!

Alltid är det nåt, brukar man säga. Är det inte det ena så är det det andra :) Just nu tampas jag med att Jonna INTE ska hångla upp domaren under själva loppen.
Hon skulle aldrig drömma om att göra det med vem som helst! Nejdå, nu pratar vi om ett par specifika domare.

Jonna har tre personer som är hennes absoluta favoriter här i livet, förutom mig då förståss ;)
Yvonne och Kjell kommer på första plats tätt efterföljt av min kompis Plingan. Puffan älskar Plingan, men det tog tid, säkert två år. I början fick Plingan inte en gång titta på Puffan.

När Jonna nu möter någon av dessa tre personer så blir hon utom sig av glädje. Hon hoppar å studsar och vill bara överösa med franska kyssar!!!

Då förstår ni ju vad som händer när Jonna upptäcker att domaren på agilityplan antingen är Yvonne eller Kjell! :o Lyckan är obeskrivlig!

Igår var vi i Askersund på Kumla BK’s förträffligt arrangerade lagtävling. Yvonne dömde 2 av våra 4 lopp. I första loppet var det oundvikligt. Jag hade inte förberett mig på vad jag skulle göra ifall hon sprang fram till domaren, så det blev ingen korrigering från min sida. Aplamt!!! I starten fokuserade jag bara på att köra. Men Jonna upptäckte snart att Yvonne stod där ;) Kolla in här…

Det blir bättre ska jag säga. Tidigare har Jonna inte ens kunnat gå tillbaka till loppet, som hon ju faktiskt gjorde nu. I hopploppet gick det bättre. Jonna reagerade inte alls på Yvonne. Jag var dock på helspänn från start så till den grad att jag tappade bort vilken tunnelingång vi skulle ta. Däremot vågade vi oss på ett högerslalom för första gången på tävling :) Lite mesigt, men ändå! Yeaj!!!

Inga resultat för Pyrremaniacs, men vi ska ju inte till SM förräns 2013!! Så det är lugnt!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

One Response to Domarhångel!

  1. HumleSpunk says:

    Det borde ju apselut bli bonuspoäng för att hångla upp domaren? Eller var det SM-pinne direkt? Jag minns inte, reglerna gjordes ju om nu nyssens, det kan vara så att man fick SM-pinne direkt.

    Haha, helt underbart, men förstår att det blev nervöst helt plötsligt! Spunkhunden har gjort samma sak, men på träningstävling med träningsgruppen. Då dök favvis-A upp som publik – och tjoff så var Spunkhunden upphoppad i famnen på henne utan att någon hann ens reagera…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>