Brundin-kurs i dagarna 2

På Väsby BK körde vi ett litet Agilityläger tors-fre denna vecka. Lite pepp inför tävlingarna såhär innan sommaren kickar igång. 6 ekipage i respektive förmiddags- och eftermiddagsgrupp med duktiga Camilla Brundin som instruktör.

Och nog kickade vi igång sommaren igång alltid. :) Två dagar med stekande hetta, varav den andra dagen var kvav som i… ja ni vet vad!
Men vad gör det när man har både en supderduktig hund och en superbra instruktör. Då kör man bara!!!

Det har varit så kul och så bra!!! Jonna och jag har växt tillsammans för varje övning vi kört.
Vi mår så bra av Camillas enkla och tydliga handlingövningar men som ändå kräver sin handler ;)

Här visar jag film på det absolut sista som Jonna och jag gjorde. Jag är helt slut av värmen och två dagars agility. Glömmer först banan och lyckas inte komma i rätt position inför upploppet. Men Jonna går ju så jädrans fint på linjen hela tiden, trots att hon precis avverkat 3 timmar agility i denna hetta. Jag är inte van med en sån hund!!! :D

Jag är superdupernöjd!!!!

En trött och nöjd hund   ;)

This entry was posted in Agility, Nere på klubben. Bookmark the permalink.

2 Responses to Brundin-kurs i dagarna 2

  1. Duktiga ni, det inte lätt att komma ihåg allt, speciellt inte när huvudet är fullpressat med info och värmen gör så att infon kokar!

  2. Med risk för att låta lite grinig, lite dåligt med bloggandet här eller…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>