Träningstävling ÖBK

I onsdags blev vi inbjudna av Yvonne att vara med på ÖBK’s sommarcup. Det var dessutom meningen att Yvonne, Tove och jag skulle umgås med våra valpar! Men jag blev försenad från jobbet så det blev inte så mycket tid att umgås. Men tillräckligt för att konstatera att Jonna blir nog ingen large, medans Lilla Vieux och Humle redan är X-large

Vi var hos veterinären imorse och passade på att väga Jonna, hon väger (fortfarande?) 9,5 kg. Felix vägdes också, han väger fortfarande 18,2kg såhär ett halvår efter kastrationen. Det är ju toppen!
Med Jonnas tå är det desto värre. Den överansträngdes i helgen, för att jag för tidigt har släppt henne lös. Den är läkt men man kan se på röntgen att den har blivit lite, lite sned och är nu svullen. Det var nog repan på den blöta gräsmattan som knixade till det hela. TYVÄRR, stupid ME!!!! Så det blir återigen koppel några veckor, och sen nytt återbesök i slutet av juli.

Här kommer filmer från träningstävlingen:

Hopploppet blev snabbt och bra. Missade en pinne i slalom, men vi körde på. Jag hade en avslappnad skön attityd också, önskar jag kunde ha den lite mer på vanlig tävling.


Agilityloppet blev lite ostrukturerat. Men Felix gjorde ett sånt jädrans bra slalom så jag var tvungen att stanna och belöna!!!

Glad midsommar … i regnet!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Träningstävling ÖBK

  1. Eva says:

    Tack! Grattis till klubbmästartiteln!!

  2. Elsa says:

    Vilken fröjd för ögat det var att se första filmen. Vilket flyt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>