Olandstrakten på 1 maj

jag borde varit ute och demonstrera, det är ju mer min grej. Men se inte detta år. Klass1 och 2 gick av stapeln på Olandstraktens BK. Vi blev några ekipage från Väsby BK som tog upp kampen om pinnarna.

Ingen utdelning för min del. Men jag känner mig nöjd ändå. Jonna gjorde ett mycket bra hopplopp!!! Sprang förbi ett hinder som jag lät bli att korrigera, så det blev en disk. Men jag ville hellre fokusera på flyt och fart, och det tyckte jag att vi fick till. Hon är inte lika tänd på tävling som på träning. Jag hoppas att det bara är ren orutin, att hon helt enkelt inte är riktigt trygg med tävlingsmiljön även om hon hängt med på tävling ända sedan hon var liten.

Agilityklassen blev inte alls någe bra! :( jag är lite nöjd med kontaktfälten, även om hon inte tog A-hindret på första försöket. Men osäkerheten på väg uppför balansen, frustrationen vid slalom tycker jag är tråkigt! Och jag skulle göra en tysk, men fick inte till det. Så inge vidare lopp, men det kommer här på film i allafall!

Och så till min lilla rock-rökare Piprensarn Felix. <3 <3 <3 Han hoppar så högt å långt han bara kan på alla kontaktfält, spelar ingen roll hur mycket vi tränar å tränar :D Men bra fart hade han idag. Referenstiden hade vi klarat! Och kolla in vilken fart han får av blindbytet efter däcket.

Grattis till Mia och Kiri som debuterade officiellt och knep en pinne!! Bra jobbat!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

3 Responses to Olandstrakten på 1 maj

 1. Anna says:

  Många RIKTIGT fina bitar i både hopploppet och agilityloppet!!! Jag tycker inte att det ser ut som att Jonna är begränsningen här, hon gör sin del fint – men du är lite slarvig. Det där kommer bli skitbra med lite mer jävlaranamma och power från dig! :-D <3

  Felix – ja han är bara Felix han! <3 :-D

 2. Kanonfint hopplopp, tyckar att hon verkar taggad, håller med föregående talare, fina bitar i båda loppen :)

  En sak kan vi ju konstatera, Felix gillar inte kontaktfält men han är bra på att hoppa hinder ;)

 3. mia says:

  Jättefint hopplopp med lilla kvicksilvret Jonna! Tvekar hon uppfarten av balansen pga att Kent står där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>